DISCLAIMER

Actueel assortiment

Just Marie Jewellery streeft ernaar haar assortiment zo actueel mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat een artikel niet meer leverbaar is of dat een artikel een langere levertijd heeft. Mocht dit het geval zijn dan hoor je dit zo spoedig mogelijk van ons.

Informatie

Alle informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opgesteld. Typefouten en fouten als gevolg van technische onvolkomendheden op deze website zijn voorbehouden. Just Marie Jewellery aanvaardt hiervoor derhalve geen aansprakelijkheid.

Techniek

Deze site is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer 6.x en getest met de meest gebruikte webbrowsers. Omdat deze site samenwerkt met de software op jouw computer kan een onvoorspelbaar resultaat ontstaan. Aan deze ‘compatibiliteitsfouten’ kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de afbeeldingen op de site wordt veel zorg besteed. Toch is het mogelijk dat door de eigenschappen van het gebruikte beeldscherm en de beeldschermadapter afwijkingen ontstaan in bijvoorbeeld kleurweergave. Bij twijfel kun je altijd contact met ons opnemen.

Beschikbaarheid

Just Marie Jewellery spant zich in om een zo groot mogelijke beschikbaarheid van haar website te bieden. Just Marie Jewellery garandeert echter niet dat altijd gebruik kan worden gemaakt vàn de website. Omstandigheden die het gebruik van de website kunnen verhinderen zijn onder meer storingen in de verbinding met internet, storingen in netwerken van telecomaanbieders of andere storingen die het gebruik van de website onmogelijk maken. Just Marie Jewellery sluit iedere aansprakelijkheid uit als gevolg van het niet of niet correct beschikbaar zijn van de website van Just Marie Jewellery.

Toepasselijk recht

Op elke overeenkomst tussen jou en Just Marie Jewellery is Nederlands recht van toepassing. Door het bezoeken van onze website en het gebruiken van de faciliteiten geef je aan hiermee akkoord te gaan. Nederlands recht is van toepassing op deze voorwaarden voor gebruik en op enig dispuut tussen jou, Just Marie Jewellery of haar partners