RUILEN - RETOURNEREN

PROCEDURE RETOUREN:

Wij willen graag dat je tevreden bent met de sieraden van Just Marie Jewellery. Blijkt een artikel toch niet goed? Dan kan het artikel binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, op eigen kosten geretourneerd of geruild worden, mits de sieraden ongedragen en onbeschadigd zijn, en in originele en onbeschadigde verpakking is verpakt. Stuur ons een mail via info@www.just-marie.nl onder vermelding van je ordernummer, naam, adresgegevens en geef aan welk sieraad je wilt retourneren en welk product je er eventueel graag voor in de plaats wilt ontvangen. Wanneer wij de sieraden hebben ontvangen, zullen wij jouw retour binnen 7 dagen verwerken en indien nodig vergoeden dan wel omruilen.

Retouren moeten worden verstuurd naar onderstaand adres:

Just Marie Jewellery
Oud Over 50
3632 VD Loenen aan de Vecht

Vermeld bij de retourzending duidelijk om welk ordernummer het gaat.

KOSTEN RETOUREN
Je betaalt zelf de retourkosten bij het postkantoor. Indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen, neemt Just Marie Jewellery de kosten van een retour voor haar rekening. Indien je het product niet wilt ruilen, zullen wij jouw aankoopbedrag binnen 14 dagen terugbetalen.

RUILEN
Geef duidelijk aan voor welk sieraad (inclusief productnaam) je wilt ruilen. Bij ruiling wordt het geruilde product kosteloos naar je verzonden. Je betaalt wel zelf de retourkosten bij het postkantoor. Je kunt de omruiling binnen 5 dagen na de verwerking van jouw retour weer in huis verwachten.

Vermeld duidelijk om welk oorspronkelijk ordernummer het gaat.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met info@just-marie.nl